Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er statusindikatorlyset på blenderen slukket?

Nogle blendere har et statusindikatorlys eller -ring, som viser, når den er tændt. Hvis den stopper med at lyse, kan du se, hvad du skal gøre her ...

Statusindikatorlyset på nogle modeller viser, om den er tændt. Kontroller med din model nedenfor:

K400 - Artisan-blender

Blenderen har en hvid LED-ring. Efter 10 minutters inaktivitet skifter blenderen til "dvaletilstand" for at spare strøm. Du kan vække blenderen ved at trykke på knappen igen.

Image1

Power Plus-blender

Blenderen har et statusindikatorlys. Når blenderen er sat i stikkontakten, og I/O-strømknappen står på I (TÆNDT), blinker det hvide indikatorlys på blenderen. Men efter 10 minutter uden aktivitet går blenderen i "dvaletilstand", og indikatorlyset slukkes. For at vække blenderen, skal du blot skifte fra (0) til den ønskede hastighed eller det forudindstillede opskriftsprogram og trykke på start for at blende.

High Performance-blender

Blenderen har et statusindikatorlys. Når blenderen er sat i stikkontakten og tændt, blinker det hvide indikatorlys på blenderen. Men efter 6 minutter uden aktivitet går blenderen i "dvaletilstand", og indikatorlyset slukkes. For at vække blenderen, skal du blot skifte fra (0) til den ønskede hastighed eller det forudindstillede opskriftsprogram og trykke på start for at blende.

Power - Professionel-blender

Blenderen har et statusindikatorlys. Når blenderen er sat i stikkontakten, og I/O-strømknappen står på I (TÆNDT), blinker det hvide indikatorlys på blenderen. Men efter 28 minutter uden aktivitet går blenderen i "dvaletilstand", og indikatorlyset slukkes. For at vække blenderen, skal du blot skifte fra (0) til den ønskede hastighed eller det forudindstillede opskriftsprogram og trykke på start for at blende.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis lyset på din blender blinker orange (fejltilstand) eller ser ud til at slukke inden for kortere tid end angivet ovenfor, skal du kontakte vores kundeserviceteam: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her – dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno