Skip the navigation
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Hvad kan jeg lave med en håndmixer sammenlignet med en køkkenmaskine?
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg lave med en håndmixer sammenlignet med en køkkenmaskine?

Du går måske og overvejer, om du skal vælge en håndmixer eller en køkkenmaskine. Oplev alsidigheden ved en køkkenmaskine og fordelene ved hver af mulighederne her ...

Det er ikke en kamp mellem apparaterne – håndmixere og køkkenmaskiner byder på hver deres fordele. Her er vores råd:

Mange køkkenskrivere har begge, som de så bruger til forskellige opgaver, men hvis du kun vil have én, kan du stille dig selv et par spørgsmål om dine behov og vaner:

  • Hvor meget plads på køkkenbordet har du til et større apparat? (Den mindste køkkenmaskine er en 3,3 l køkkenmaskine med vippehoved, selvom en håndmixer er meget mindre). Hvor ofte og hvilke slags ting laver du? (Køkkenmaskinen er bedre til hyppig eller kraftig brug og giver langt mere alsidighed).
  • Skal du bære den? (Køkkenmaskiner er tunge– selv om de kan løftes og transporteres – mens håndmixere er lette).

Hvad begge muligheder gør

  • Sparer dig tid og besvær
  • Pisker fløde, æg, smør
  • Blander ingredienser til kager, småkager, dej, pandekagedej, milkshakes, saucer, desserter.

Om håndmixeren

Alle KitchenAids håndmixere leveres med et par aftagelige, alsidige metalpiskeris, som du kan bruge til at piske æggehvider, fløde eller smør. Nogle modeller kan også være udstyret med et piskeris eller en dejkrog. Alle håndmixere kan køre med flere forskellige blandingshastigheder. De er små og lette, nemme at bruge, opbevare og tage med dig, og du kan endda vælge en ledningsfri model. Håndmixere er ikke håndfri, men de er kompakte og komfortable nok til betjening med én hånd.

[Køb håndmixere] https://www.kitchenaid.co.uk/hand-mixers)

Om køkkenmaskinen

En køkkenmaskine bringer din madlavning og bagning op på et helt nyt niveau. Du får mere hastighed og kraft, som du ofte har brug for til store portioner eller tungere ingredienser. Alle KitchenAids køkkenmaskiner leveres med flere stykker tilbehør, nemlig en dejkrog, piskeris og fladpisker. Du kan stole på, at den pisker, blander og ælter ingredienser på langt mindre tid takket være dens originale planetariske funktion. Køkkenmaskinen er håndfri, så du kan multitaske, mens den er i gang med arbejdet.

Du kan også vælge mellem et spændende udvalg af tilbehør (sælges separat), der gør din køkkenmaskine perfekt til fremstilling af pasta, is, pølser, mel, spiralformede grøntsager og meget mere.

Hvis du gerne vil have en personlig køkkenmaskine, kan du vælge mellem et stort udvalg af farvemuligheder, og du kan tilføje en stilfuld ekstra skål og endda få din egen indgravering (på vores "Artisan" premium-modeller).

Køb køkkenmaskiner

Var denne artikel nyttig?

yesno