Skip the navigation
-15%

KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 6,6L – ARTISAN - Cast iron black

5KSM70SHXEBK

5 års garanti 15 års reperationsgaranti

Designet til at kombinere form og funktion for at klare det hele.

kr. 6.544,15kr. 7.699,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

Kraft og holdbarhed med KitchenAid 6,6L

Denne Artisan-køkkenmaskine med løftearm er utrolig kraftfuld, holdbar og støjsvag. Det er en fornøjelse at lave lækre søde og krydrede kreationer og åbner op for masser af spændende muligheder.

Løftearm

Skånsom vendehastighed

Planetarisk funktion og 11 hastigheder

3 stk. tilbehør i rustfrit stål + sølvbelagt dobbelt fladpisker med fleksibel kant + 1 stænkskærm

6,6L/stor skål i rustfrit stål

Robust trykstøbt metalhus

5 års garanti + 15 års mulighed for reparation

15+ ekstra tilbehør

Hvad er der i kassen?

Gør store ting med denne Artisan KitchenAid-køkkenmaskine med løftearm 5KSM70SHX som har alt, hvad du har brug for til konstant kreativitet.

Du har kraften til at klare det hele

Hold dig ikke tilbage med denne KitchenAid 6,6 l køkkenmaskine fra VERDENS FØRENDE KØKKENMASKINEPRODUCENT(1). Du kan skabe døgnet rundt med denne kraftfulde køkkenmaskine med stor kapacitet. Ælt pizzadej, bland kagedej, pisk marengs, og lav pulled pork uden besvær med op til 1,5 gange mere kraft i skålen sammenlignet med vores køkkenmaskine med løftearm*. *sammenlignet med model 5KSM150 ved måling af maks. ydeevne i HK i skålen

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-black-on-countertop

Køkkenmaskinen, der kombinerer effekt, størrelse og skønhed

Denne KitchenAid 6,6 l Artisan-køkkenmaskine med løftearm er i sandhed en kraftfuld køkkenmaskine. Den kombinerer vores mest kraftfulde motor (6), den største skålkapacitet og det professionelle løftearmsdesign med vores klassiske former og det ikoniske design.


Den er klar til at håndtere æltning af den tungeste dej, nem blanding af tætte ingredienser og gør kort proces med større portioner. Vores 6,6 l skål i rustfrit stål er bygget til at klare alt, hvad du smider i den, og den blander helt op til 13 dusin småkager (2) eller 10 dusin cupcakes (4) eller 14 pizzaer (5) i en enkelt portion. Den højeffektive og støjsvage motor giver den nødvendige kraft til at blande tunge kagedej, piske store mængder fløde eller ælte tæt dej.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-contour-silver-bowl-lifted

Når du er vild i varmen, så tænd for løftearmen

Mennesker, der tit arbejder med store mængder mad, går ofte efter en køkkenmaskine med løftearm, hvor hovedet bliver låst fast. En køkkenmaskine med løftearm er perfekt til at lave store portioner, da den er endnu mere kraftfuld og robust.


Hvordan virker det? Håndtaget sænker og løfter blandeskålen, som fastgøres med tre låsepunkter for maksimal stabilitet. Skålens ergonomiske håndtag gør det nemt at placere og løfte skålen, selv når den er fuld.


Tip: Tænk på pladsen i dit køkken. En køkkenmaskine med løftearm er lidt højere end en køkkenmaskine med vippehoved. Se tabellen nedenfor, så du kan sammenligne højden.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-empire-red-planetary-action (1)

Planetarisk funktion fra sart til hurtig, grundig blanding

Apparater fra KitchenAid var blandt de første køkkenmaskiner til privat brug med "planetarisk funktion", hvilket betyder, at køkkenmaskinens hoved roterer i én retning, mens tilbehøret roterer i den anden retning, hvilket giver en meget mere grundig blanding. Piskeriset bevæger sig rundt i skålen med 60 berøringspunkter, så alle ingredienser bliver blandet helt sammen.


Denne Artisan 5KSM70SHX-model har de fleksible 11 hastigheder med skydekontrol, der giver dig præcis hastighedskontrol og -variation (med en hastighed, der er den halve af omrøringshastigheden), er designet til at overtage vendeopgaver, der normalt udføres manuelt. Vendehastigheden er blid nok til at beskytte sarte ingredienser og holde luften i dejen.


Den løftearm har også Soft Start, der er en langsom start og forøgelse af hastigheden til den valgte hastighed for at minimere spild.


Uanset om du blander, pisker eller ælter, skal du blot vælge dit tilbehør, vælge hastighed, og så er du i gang.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-5-years-guarantee + 15 repairability

Køkkenmaskinen, der er en ven for livet

Den solide zink-metalkonstruktion på denne 6,6 l køkkenmaskine gør den lige så holdbar, som den er elegant. De tre stk. hovedtilbehør – piskeriset, dejkrogen og fladpiskeren – er alle fremstillet i rustfrit stål, så de holder længe. Den vil være en trofast køkkenpartner i mange år fremover, og du vil aldrig have brug for eller mangle andre køkkenmaskiner. Du har 5 års garanti og 15 års reparationsløfte, så i det usandsynlige tilfælde, at du oplever problemer, kan du bede vores team om at løse dem.  


Denne køkkenmaskine skal ingen steder! Mange af vores KitchenAid-kunder fortæller os, at de giver deres køkkenmaskine et navn, fordi den føles som en del af familien! Hvad ville du kalde din?

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-dried-rose-woman-cooking-delicious-salty-pies

Pift den op med din egen særlige stil

Selvom den arbejder meget hårdt, ser Artisan-køkkenmaskinen 6,6 l også smuk ud. Den fås i et udvalg af farver, så det er nemt at finde en, der passer til din personlighed. Få din maskine i en tidløs sort eller cremefarvet, vores umiskendelige røde, eller lad din fantasi løbe løbsk med en trendy nuance.


Match den med din indretning, din stil, eller fuldend looket ved at matche den med dine andre KitchenAid-apparater som et sæt. Der er intet som et nuancesæt, der får smilet frem.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-black-with-pasta-sheet-roller-and-cutter-attachment

Gør det på din egen måde med tilbehør

Der er et stort udvalg på mere end 15 forskellige stykker tilbehør, som du kan montere på din køkkenmaskine via den multifunktionelle tilbehørsmuffe. Du skal bare åbne dækslet til muffen på hovedet for at montere tilbehøret fast for at lukke op for en verden af kulinariske muligheder. Næsten alt kan laves fra bunden derhjemme – lige fra pølser og salater til lasagne, is eller mel.


Vores sortiment af tilbehør til køkkenmaskiner omfatter en genial spiralizer, pastamaskine og kødhakker (alle sælges separat). Du kan gøre meget mere end at bage. Sæt blot tilbehøret i, så gør din køkkenmaskine arbejdet med at føre din foretrukne hjemmelavede mad op på et nyt niveau.

Sammenlign vores køkkenmaskiner

Kitchenaid Food processor 5KSM70SHXEER Rød Profile
KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 6,6L – ARTISAN

Designet til at kombinere form og funktion for at klare det hele.

kr. 6.544,15kr. 7.699,00
 • Vippehoved/løftearm
 • Højde
 • Kapacitet for hovedskål
 • Antal medfølgende skåle
 • Antal medfølgende tilbehør
 • Indgraveringsmulighed
 • Til kommerciel brug
Kitchenaid Food processor 5KSM7580XECA Rød metallic Profile
KØKKENMASKINE MED LØFTEARM 6,9 L – ARTISAN

Denne store køkkenmaskine til krævende blandinger er den bedste i sin klasse

kr. 6.999,00
Køb nu
 • Vippehoved/løftearm
 • Højde
 • Kapacitet for hovedskål
 • Antal medfølgende skåle
 • Antal medfølgende tilbehør
 • Indgraveringsmulighed
 • Til kommerciel brug

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1. Kilde: Euromonitor International Ltd, Consumer Appliances 2021ED, iht. definitionen af køkkenmaskiner; detailsalg i enheder, data fra 2020.

 2. Ved hjælp af fladpiskeren, 28 g dej hver

 3. Ved brug af dedikeret stikudgang

 4. 40 g dej i hver

 5. 292 g dej i hver

 6. Baseret på maks. hk i skålen