Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Skåle>KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – WHITE CHOCOLATE
-10%

KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – WHITE CHOCOLATE

5KSM2CB5LW

5 års garanti

Temperaturbestandig keramikblandeskål i White Chocolate til 4,3, 4,7 og 4,8 L køkkenmaskiner med vip...

kr. 809,10kr. 899,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Dyk ned i hvid keramisk nydelse

Bare endnu en blandeskål? Du kunne ikke ramme mere ved siden af, når det handler om KitchenAids lækre White Chocolate-keramikblandeskål. Den er stærk, temperaturbestandig og luksuriøs og lever op til alle forventninger.

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l

Kapacitet på 4,7 l

Holdbar keramik

Hældetud

Håndtag

Tåler opvaskemaskine

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Tåler ovn

Blandeskålen er hvid og lys

Nyd en eksplosion af kreativitet med denne smukke hvide keramikblandeskål 5KSM2CB5LW fra KitchenAid. Den er robust og alsidig, så du kan bruge den på mange forskellige måder, uanset hvad du tilbereder. Uanset om du ælter brøddej, smelter honning eller fryser noget ned, kan denne universalskål klare det.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-in-the-oven

Klar til enhver udfordring

Denne White Chocolate-blandeskål er temperaturbestandig, så du kan lave præcis den mad, du har lyst til, uanset om det kræver en varm ovn eller en kølig fryser. Denne benhårde skønhed slår ikke revner af at temperere chokolade, smelte smør eller afkøle ingredienser.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-empire-red-mixer-with-bowl-in-the-kitchen

Et hvidt touch til din køkkenmaskine

Denne alsidige keramikskål er den perfekte tilføjelse til dine kulinariske redskaber. Giv dit køkken en opfriskning, når du sætter den sammen med din 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l køkkenmaskine med vippehoved. Uanset hvilken farve din køkkenmaskine derhjemme har, kan den give den et løft.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-onyx-black-mixer-with-bowl-close-up-5-years-guarantee

En skål, der er designet til at stå distancen

Træt af at skulle behandle dine redskaber med yderste forsigtighed? Du behøver ikke være forsigtig med vores KitchenAid-keramikblandeskåle. Denne skål er stilfuld, men samtidig stærk og holdbar, og er fremstillet af titaniumforstærket keramik. Den leveres med 5 års garanti mod afskalning og modstår krakelering, afskalning, revnedannelse eller misfarvning i mange år fremover.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-pouring-spout-close-up

Nem at hælde fra

White Chocolate-keramikblandeskålen er smuk og funktionel og har en hældetud, så du nemt kan hælde blandingen direkte fra skålen over på bagepladen eller i gryden. Uden alt rodet! Det praktiske håndtag gør den nem at manøvrere og frigør din anden hånd til multitasking.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?