kr 1.080,00
Pastarulle 5KSMPSA
kr 1.080,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KSMPSA - 859704001032

KitchenAid mikser med vippehoved, valgfrit tilbehør.

kr 1.080,00
Inkl. moms
Få den før onsdag den 8. februar 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen

Pastapladevalsen gør arbejdet for dig

Er hjemmelavet pasta ikke bare fantastisk? Det er meget bedre end pasta fra en pakke, og du kan selv gøre den helt perfekt med pastapladevalsen.

Nem at rulle

Slut med ømme armmuskler! Når du har lavet dejen og ladet den hvile, kan du føre den igennem pastapladevalsen, indtil den er perfekt.

Kontrollér tykkelsen

Du skal blot justere dejens tykkelse ved at føre den igennem ved stadig højere indstillinger, indtil den bliver, som du vil have den.

Klar til at skære

Når du har tynde, jævne plader, kan du gå videre til udskæringen med en pastaskærer til spaghetti, fettuccine eller andre former for pasta (sælges separat).

Sådan bruges pastapladevalsen

Pastavalsen laver plader, der er op til 14 cm brede i din valgte tykkelse. Trinvis vejledning:

Kagerullen: Sådan gør du uden pastapladevalsen

Pastapladevalsens arbejde kan udføres i hånden på traditionel vis. Med tid og dygtighed kan du få papirtynde pastaplader, der er klar til at blive skåret ud. Du skal bruge en kagerulle og et drys tålmodighed. Tag din hjemmelavede pastadej ud ved stuetemperatur, og del den op i stykker. Kom lidt mel på køkkenbordet og kagerullen for at undgå, at den sætter sig fast. Eller få pastapladevalsen til at udføre det hårde arbejde for dig, så du kan hvile armene.

Pasta roller attached to red mixer rolling pasta dough

Din guide til pastapladens tykkelse

Hvis du ikke er sikker på, hvilken tykkelse pastaen skal have, er her en vejledning:

1 eller 2: Sådan ælter du dejen og gør den tyndere
3: Tykke ’kluski’-nudler
4: Ægnudler
4 eller 5: Lasagne, fettuccine, spaghetti, ravioli
6 eller 7: Tortellini, tynd fettuccine, tynde linguini
7 eller 8: Linguini, "englehår", capellini

Creamy pasta

Et pastastativ giver dig plads

Når du har du har lavet flotte tynde pastaplader og skåret dem ud, som du vil have dem, skal de tørre. Du kan bruge pastastativet fra KitchenAid (sælges separat) for at spare plads og opnå en jævn lufttørring. Du kan få, hvad der svarer til 3 meters tørreplads med det forskudte stativ. Tag stangen fra midten, og brug den til at fange pladerne og strimlerne, efterhånden som de er klar. Og vær så bare lige lidt selvglad over din kreation.

Pasta dryer with lasagna sheets

Tip til at lave lækker pastadej

Når du har opdaget glæden ved at lave frisk dej med dejkrogen i KitchenAid-køkkenmaskinen (sælges separat), er det tid til at komme i gang med at rulle.

Inden du begynder, skal du lade den hvile i mindst en halv time (eller opbevares i køleskab i op til 24 timer), så gluten bliver kan "løsgjort". Det gør det nemmere at rulle. Den skal være let klæbrig og præcist fugtig nok til at danne en bold.

Hvor lang tid tager det at tørre pasta?

Det tager ca. 15 minutter, før dine friske pastaplader er klar til tilberedning eller opbevaring. Hæng strimlerne på et pastastiv eller noget lignende, så der kan strømme luft omkring dem.

Red mixer with pasta roller and homemade lasagna

Skær dine pastaplader ud med pastaskærere

Hvad er din favorit? Hvad med børnene? Klassiske spaghetti eller kraftige fettucine? Du kan lave friske, autentiske nudler efter eget valg med dine pastaplader. Når du har brugt pastapladevalsen, skal du vælge pastaskæreren (sælges separat) og placere den på køkkenmaskinens tilbehørsmuffe. Derefter skal du føre dine pastaplader igennem. Enkelt! Du vil blive imponeret over de ensartede tråde, som pastaskærere i industriel stil kan skabe, og du kan tilberede dem med det samme eller tørre til senere brug.

Cutting pasta sheets with pasta cutters to make spaghetti

Pastarulle 5KSMPSA

Designet eksklusivt til brug med alle KitchenAid mixermodeller

Dokumenter og registrering

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.