KitchenAid mikser med vippehoved, valgfrit tilbehør.
SEND MIG EN E-MAIL
Få en mailnotifikation, når det igen er på lager.
Bemærk, at din e-mailadresse vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivserklæring
Du får besked, lige så snart produktet er tilbage på lager.
Pastapladevalsens arbejde kan udføres i hånden på traditionel vis. Med tid og dygtighed kan du få papirtynde pastaplader, der er klar til at blive skåret ud. Du skal bruge en kagerulle og et drys tålmodighed. Tag din hjemmelavede pastadej ud ved stuetemperatur, og del den op i stykker. Kom lidt mel på køkkenbordet og kagerullen for at undgå, at den sætter sig fast. Eller få pastapladevalsen til at udføre det hårde arbejde for dig, så du kan hvile armene.
Hvis du ikke er sikker på, hvilken tykkelse pastaen skal have, er her en vejledning:
1 eller 2: Sådan ælter du dejen og gør den tyndere
3: Tykke ’kluski’-nudler
4: Ægnudler
4 eller 5: Lasagne, fettuccine, spaghetti, ravioli
6 eller 7: Tortellini, tynd fettuccine, tynde linguini
7 eller 8: Linguini, "englehår", capellini
Når du har du har lavet flotte tynde pastaplader og skåret dem ud, som du vil have dem, skal de tørre. Du kan bruge pastastativet fra KitchenAid (sælges separat) for at spare plads og opnå en jævn lufttørring. Du kan få, hvad der svarer til 3 meters tørreplads med det forskudte stativ. Tag stangen fra midten, og brug den til at fange pladerne og strimlerne, efterhånden som de er klar. Og vær så bare lige lidt selvglad over din kreation.
Når du har opdaget glæden ved at lave frisk dej med dejkrogen i KitchenAid-køkkenmaskinen (sælges separat), er det tid til at komme i gang med at rulle.
Inden du begynder, skal du lade den hvile i mindst en halv time (eller opbevares i køleskab i op til 24 timer), så gluten bliver kan "løsgjort". Det gør det nemmere at rulle. Den skal være let klæbrig og præcist fugtig nok til at danne en bold.
Det tager ca. 15 minutter, før dine friske pastaplader er klar til tilberedning eller opbevaring. Hæng strimlerne på et pastastiv eller noget lignende, så der kan strømme luft omkring dem.
Hvad er din favorit? Hvad med børnene? Klassiske spaghetti eller kraftige fettucine? Du kan lave friske, autentiske nudler efter eget valg med dine pastaplader. Når du har brugt pastapladevalsen, skal du vælge pastaskæreren (sælges separat) og placere den på køkkenmaskinens tilbehørsmuffe. Derefter skal du føre dine pastaplader igennem. Enkelt! Du vil blive imponeret over de ensartede tråde, som pastaskærere i industriel stil kan skabe, og du kan tilberede dem med det samme eller tørre til senere brug.
Designet eksklusivt til brug med alle KitchenAid mixermodeller