Skip the navigation
-30%
Web exclusive iconKun på nettet

Espresso-sæt - Medallion silver

kr. 3.920,00kr. 5.600,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Udforsk espressoens kunst derhjemme

Skab den smag, du elsker, med ubegrænsede muligheder. Vi har kombineret den nyeste teknologi med den traditionelle espressobrygningsmetode for at sikre, at du kan nyde hver eneste kop. Og når du har mestret det, kan du lave enhver espressobaseret drik, fra cappuccino eller flat white til macchiato.

Authentic tasting shots with the KitchenAId espresso machine

Shots der smager helt rigtigt med espressomaskinen fra KitchenAid

Espressomaskinen fra KitchenAid er den første espressomaskine til hjemmet med dobbelte smart-sensorer. Temperaturstyringen synkroniserer med disse sensorer og enhedens vandvarmer for at holde temperaturen inden for det optimale område for espresso. 


Og da ingen ønsker at vente, har den en indbygget lyn-teknologi, der kan nå den optimale bryggetemperatur på mindre end 45 sekunder. Så kan du læne dig tilbage og smage forskellen.

Create a rich espresso with the perfect crema

Lav en fyldig espresso med den perfekte crema

Kendetegnet for et veltillavet shot er en tæt hasselnøddefarvet crema. Substansen har en mørk karamelfarve, er fyldig, aromatisk og afbalanceret mellem syrlighed og bitterhed. For at opnå dette smukke, fyldige resultat skal der være en forinfusion ved lavt tryk for at trække smagen ud af bønnen, før der skiftes til ekstraktion ved højt tryk. 


Den italienske pumpe på 15 bar på espressomaskinen fra KitchenAid er det perfekte middel til at lave en fyldig, aromatisk espresso i professionel kvalitet og et cremet lag crema.

Even tamping is easy with our clever portafilter

Selv stampning er nemt med vores smarte portafilter

Baristaer har mange tips og tricks til at brygge den perfekte espresso, men i sidste ende er det opbevaringen af den kværnede kaffe i espressomaskinen, der er kernen i et lækkert shot. Portafilteret, kurven og den måde, du trykker (stamper) den kværnede kaffe i kurven, kan være afgørende for din espresso. 


Portafilteret i kommerciel kvalitet i KitchenAid-espressomaskinen har forsænkede tude, så du får en stabil, flad bund, der hjælper dig med at opnå en ensartet stampning og ekstraktion. Diameteren på 58 mm hjælper med at opretholde optimal varme under udtrækningen. På den måde får du lækre, smagfulde kopper hver gang.

Espresso just the way you like it

Espresso nøjagtig som du kan lide den

KitchenAid-espressomaskinen er designet til at passe til dine præferencer. Den har fleksibiliteten til at give den erfarne barista mulighed for at udfolde sig, og nybegyndere kan støtte sig til fabrikkens standardindstillinger.


Du kan tilberede 1 eller 2 espressoshots ved hjælp af dosisvælgeren, og programmere din foretrukne shotstørrelse, hvis du vil, med et tryk på en knap. Den brygger med friskmalede bønner eller færdigpakket kaffe takket være de 4 medfølgende kurvefiltre. 


Tryksatte kurve med dobbeltvægskontruktion hjælper med at reducere udtrækningsvariabilitet, og er et godt valg til den nye barista. Kurve med enkeltvæg giver dig mulighed for at få større kontrol over smagsprofilen af dit shot.


Alt er der for at hjælpe begyndere med at komme godt i gang med at eksperimentere - eller bare blive i deres komfortzone.

Experiment with different coffee drinks

Eksperimentér med forskellige kaffedrikke

Er du vild med cafékultur? Det hele begynder med den perfekte espresso. Kombiner denne espresso med den type mælk, du ønsker og lav en række af dine foretrukne kaffeopskrifter. 


Din espressomaskine fra KitchenAid har en professionel dampdyse, der leverer damp og giver dig mulighed for at "strukturere" mælken direkte i kanden. Det betyder, at du kan lave en fyldig skum eller varme mælk til cappuccino, latte eller en flat white. Eller du kan bruge den til at lave varmt vand til en kop te eller en Americano. Alt sammen i dit eget køkken.

The espresso machine that’s sturdy and stylish

Den robuste og elegante espressomaskine

Stil betyder noget. Derfor har KitchenAid-espressomaskinen 5KES6503 både et godt udseende og god ydeevne. Det robuste metalhus gør den holdbar og bæredygtig, og det slanke, kompakte design betyder, at den passer perfekt på køkkenbordet. Vælg mellem et udvalg af flotte farver, der passer til dit hjem. 


Vores espressomaskine er stærk og pålidelig og svigter dig ikke. 5 års garanti giver dig ekstra sikkerhed, hvis du nogensinde har brug for hjælp med noget som helst.

Get the best from your beans with our coffee grinder

Få det bedste ud af dine bønner med vores kaffekværn

At male dine egne bønner i stedet for at købe formalet garanterer en vidunderlig smag og aroma. Med 70 kværnestørrelser giver KitchenAid-kaffekværnen dig den præcisionskværn, du har brug for, fra espresso med autentisk smag til grov fransk stempelkandekaffe. Denne elegante og kompakte kaffekværn kan stå alene eller kombineres med espressomaskinen fra KitchenAid. Du kan endda kværne direkte i portafilteret, da de to maskiner passer sammen.

Den perfekte kop ligger i kværnen

Er du klar til at løfte din kaffe til næste niveau? Du skal bruge en ensartet maling for at opnå optimal smagsudtrækning. KitchenAid-kaffekværnen giver dig en præcis, ensartet størrelse, som kan finjusteres til din foretrukne bryggemetode og efter din smag.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-women-grinds-coffee

Mal din kaffe som en professionel

Nøjagtighed er altafgørende, når der skal males kaffe. Hver bryggemetode kræver en bestemt størrelse for at opnå passende udtrækning og dermed den bedste smag, aroma og konsistens. 


De koniske kværne i rustfrit stål og professionel kvalitet i vores kværn leverer fremragende præcision med ensartet formalet kaffe for optimal udtrækning. Designet er naturligt energibesparende og varmebestandigt, og derfor er kaffekværne det foretrukne valg for professionelle baristaer. Antistatisk teknologi i kværnen er også med til at reducere statisk elektricitet, så du får en ren kaffemaling og mindre rod.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-controls-close-up

Gør dosering nem

Fejlfri dosering er nem med automatisk smart doseringsteknologi. Du skal blot vælge de kopper eller shots, du vil have, så justeres tiden, det tager at male kaffen, automatisk, så der leveres den rette mængde og konsistens. Du får den optimale dosis, uanset hvilken størrelse eller bryggemetode du bruger.


Vil du have en kaffesmag i absolut topklasse? Den detaljerede tidsregulering gør det muligt for dig at finindstille tiden, det tager at male kaffen, i intervaller på 0,2 sekunder for at opnå den ultimative smagstilpasning. Øg tiden, det tager at male kaffen, for at øge mængden af formalet kaffe, eller reducer tiden, det tager at male kaffen, for at reducere mængden af formalet kaffe. Derefter kan du gemme dine indstillinger, så de er klar til næste gang.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-man-is-using-grinder

Konsistens som på kaffebaren, hver gang

Konsistens er altafgørende, når du brygger kaffe. Hvis den formalede kaffe ikke er ensartet i størrelse, vil der blive udtrukket for lidt smag af noget og for meget af noget andet, hvilket kan medføre kaffe med dårlig smag.


Vores kaffekværn er designet til at levere en usædvanligt ensartet størrelse til alle bryggemetoder. Vælg mellem 70 indstillinger for, hvordan kaffen skal males (fra grov til stempelkande til fin til espresso), så du er sikker på, at du får helt ensartede resultater og opnår den bedste udtrækning af smag. Bare rolig, dine dyrebare bønner er i gode hænder.

Coffee-machines-grinder-artisan-silver-coffee-grinder-in-the-kitchen

Designet til espresso-entusiaster

Hvis du er en ivrig espressobrygger, ved du, at portafilteret er der, hvor kaffemagien opstår. Det er den berømte del af espressomaskinen, vi alle har set baristaer bruge med stor ekspertise, med håndtag og kurv, som indeholder den formalede kaffe.


Denne kaffekværn er smart designet med en indbygget, justerbar portafilterholder, så du kan male direkte i et 54 mm eller 58 mm portafilter til din espressomaskine derhjemme. Det giver dig den ultimative friskhed fra bønne til kop og betyder, at du er helt klar til at stampe.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-coffee-beans-in-hopper

Hold bønnerne friske og lækre

Pas godt på dem, og nyd dine kaffebønners friskhed i ca. en måned. Lys, luft, varme og fugt er deres største fjender, så det er vigtigt at holde dem beskyttet.


Tragtene til KitchenAid-kaffekværnene er UV-bestandige, så kaffebønner og formalet kaffe holdes bedre friskt. Den aftagelige øverste tragt til kaffebønner på kaffekværnen gør det muligt at gemme og tilbageføre ubrugte bønner i en lufttæt beholder, så de holder sig friske, og nemt skifte bønner mellem brygninger.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-grinder-and-espresso-machine-in-the-kitchen

Sæt den sammen med vores espressomaskine

KitchenAid-kaffekværnen er designet til at passe perfekt sammen med KitchenAids espressomaskine (sælges separat). Du kan vælge en matchende farve, så de bliver et sæt. Derudover er maskinerne designet, så de understøtter hinanden, hvilket betyder, at du også kan male din kaffe direkte i espressomaskinens portafilter, helt klar til brug!


Vil du have den alene? Kværnen kan også sagtens stå alene. Du kan bruge den til at male frisk kaffe til espresso eller andre bryggemetoder eller -typer, fra filterkaffe til koldbrygget kaffe. Den er smart nok til at have stående fremme midt på køkkenbordet og fås i vores klassiske udvalg af farver.