Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er blenderkoblingen slidt eller ødelagt?

Blenderkoblingen forbinder blenderens base til kanden. Hvis du kan se et problem, kan du her se de mulige årsager, og hvad du skal gøre ...

Koblingen er den del på blenderen, der forbinder basen med kanden. Der er flere forskellige typer, afhængigt af hvilken blendermodel du har. Nogle modeller har en "kroneformet" del, der sidder på blenderens base. Image1 Andre modeller har "forsænkede" koblinger, hvilket betyder, at den del, der stikker ud, er i bunden af blenderkanden, og den forsænkede del er på blenderens base. Image2

Hvorfor kan koblingen blive beskadiget?

Der er flere få grunde til, at koblingen kan blive slidt. Det kan være:

  • Hvis du trykker ned på blenderkandens låg eller fjerner blenderkanden fra basen, mens den stadig kører, kan det få koblingens "tænder" til at knække af.
  • Hvis du blender store ting som f.eks. frosne frugter eller grøntsager med det samme ved høje hastigheder, hvilket kan medføre slid på koblingen.

Tip til blendning af store eller kompakte produkter

Det er vigtigt at bruge "pulserings"-knappen til at hakke de store ingredienser først, før du går videre til de højere hastigheder, hvis din model har det. Det resulterer i en meget mere jævn blendning på kortere tid, fordi det giver mulighed for, at ingredienserne kan falde ned til blenderens knivblade, så de bliver ramt. Hvis du bruger høj hastighed med det samme, flyder de store ingredienser rundt i midten af blenderkanden, og det tager længere tid at opnå en lækker og jævn konsistens.

Find brugervejledningen til din blender her

Har du brug for hjælp til en beskadiget vare?

Hvis du har brug for råd eller gerne vil snakke om din produktgaranti, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her – dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno