Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal espressomaskinen rengøres?

KitchenAid-espressomaskinen giver dig autentisk espresso i dit eget køkken. Find ud af, hvor ofte den skal rengøres og afkalkes...

For at få det bedste resultat skal du rengøre din espressomaskine og tilbehør med jævne mellemrum i henhold til instruktionerne i brugervejledningen. Dette omfatter tømning af drypbakken, aftørring af maskinens ydre med en fugtig klud, vask af tilbehøret med sæbevand og rengøring af dampdysen efter hver brug.

Bemærk: Det er vigtigt at tage espressomaskinen ud af stikkontakten og lade den køle af, før du rengør den.

Til afkalkning af espressomaskinen

Rengøringscyklussens indikatorlys blinker, når det er tid til at køre afkalkningsprogrammet. Hyppigheden af afkalkning afhænger af vandets hårdhed i dit område, så det er vigtigt at programmere espressomaskinen i forhold til vandets hårdhedsgrad.

Sådan programmeres listen over indikatorlys

Vandets hårdhed: Lav: 0 til 60 dele pr. million Medium: 60 til 120 dele pr. million Høj: Mere end 120 dele pr. million

TIP: Hvis du vil gendanne fabriksindstillingerne på espressomaskinen, skal du trykke og holde doseringsknappen nede i 3 sekunder. Når alle indikatorlysene blinker, er alle indstillinger gendannet.

Afkalkningsprocessen har 4 faser og tager ca. 10 minutter. Processen skal være færdig, inden maskinen tages i brug igen. Du kan til enhver tid sætte afkalkningsprogrammets cyklus på pause ved at trykke på start-/stopknappen. Du kan også genoptage programmet ved at trykke på start/stop-knappen. Sørg for kun at bruge afkalkningsmiddel, der er beregnet til espressomaskiner.

Har du brug for flere råd? Hvis du vil downloade eller se produktlitteratur om dit specifikke apparat fra KitchenAid, kan du besøge vores side Brugervejledninger og litteratur her.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno