Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Køkkenmaskiner>Fejlfinding af din køkkenmaskine> Hvad skal jeg gøre, hvis køkkenmaskinen stopper med at fungere?

Hvad skal jeg gøre, hvis køkkenmaskinen stopper med at fungere?

Er du bekymret for, om din køkkenmaskine måske er defekt – hvis den stopper eller bliver varm, forklarer vi dig her, hvad du skal gøre. Få mere at vide ...

Du er kommet til denne side, hvis du er bekymret for, om din køkkenmaskine fungerer. Her er vores råd og mulige løsninger:

Hvad blandede du, og hvor længe?

Køkkenmaskinen kan blive varm under brug. Ved tunge belastninger og ved længere blandingstider kan du muligvis ikke røre ved den øverste del af enheden. Dette er normalt.

Var du i gang med at lave noget, der dampede?

Når du blander noget, der damper, kan dampen kondensere på køkkenmaskinens printkort, hvilket medfører en afbrydelse af strømmen og får motoren til at slukke. Når dampen er forsvundet, bør enheden tænde igen (vent ca. 3 minutter).

Hvis din køkkenmaskine ikke fungerer, skal du kontrollere følgende:

  • Er køkkenmaskinen tilsluttet strøm?
  • Fungerer sikringen i kredsløbet til køkkenmaskinen? Hvis du har en afbryderboks, skal du sørge for, at kredsløbet er lukket.
  • Sluk for køkkenmaskinen i 10-15 sekunder, og tænd den derefter igen. Hvis køkkenmaskinen stadig ikke starter, skal du lade den køle af i 30 minutter, før du tænder den igen.

Hvis problemet ikke er løst ved hjælp af ovenstående råd, skal du kontakte vores kundeserviceteam: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her (dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.