Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Ofte stillede spørgsmål>Hjælp til e-shop>Min konto> Hvordan opretter jeg en Min konto?

Hvordan opretter jeg en Min konto?

Det er meget hurtigt og nemt at oprette Min konto til onlineshopping hos os, hvis du har lyst, og der er masser af fordele ved at gøre det. Find ud af hvordan...

Du kan foretage en bestilling på KitchenAid-hjemmesiden uden at tilmelde dig 'Min konto'. Der er dog fordele ved at oprette en konto, da dine oplysninger gemmes, så du ikke behøver at indtaste dem, hver gang du foretager en bestilling hos os. Det er hurtigt og nemt at oprette en KitchenAid-konto. Følg blot de enkle trin nedenfor.

Sådan opretter du en Min konto på KitchenAid-hjemmesiden

  1. Klik på log på-ikonet, som findes i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg indstillingen ’Deltag/Log på’, som fører dig til Deltag/Log på-siden.
  2. Hvis du ikke allerede har oprettet en Min konto, skal du vælge indstillingen 'Registrer' og udfylde alle felter markeret med en stjerne *.
  3. Når du har fuldført registreringen, modtager du en bekræftelses-e-mail. Vi anbefaler, at du gennemser oplysningerne i denne e-mail omhyggeligt, så du er sikker på, at de er korrekte.

Fordele ved at oprette en ’Min konto’ hos KitchenAid

Konfiguration af en konto hos os gør det nemmere at:

  • se alle dine oplysninger
  • finde din ordrehistorik
  • gemme flere adresser
  • bestille hurtigt med forudfyldte formularer
  • downloade din faktura
  • følge status på din ordre.

Hvis du markerer feltet for at tilmelde dig KitchenAids tilpassede marketingkommunikation og andre brands hos Whirlpool Corporation, vil du modtage en personlig engangsrabatkode på 10 % til brug ved dit næste køb.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.