Tillykke med din køkkenmaskine – nu kan du få din gratis digitale kogebog
Registrer din køkkenmaskine hos os, så sender vi dig en gratis digital startguide. Du får også hjælp hurtigt, hvis du nogensinde har brug for det. Lad os komme i gang!
Hvad kan jeg lave med min køkkenmaskine?
Opdag en verden af muligheder! Lad din køkkenmaskine inspirere dig til at finde nye favoritter, udvide dine kulinariske evner og nyde hvert skridt på vejen.
Lær din køkkenmaskines tilbehør at kende
Din nye køkkenmaskine leveres med et sæt tilbehør. Afhængigt af den model, du har købt, kan disse variere en smule, men de giver dig alle mulighed for at blande, piske og ælte.
Sådan sætter du det op
Gør det hurtigt og perfekt
Der er mange forskellige hastighedsindstillinger på din køkkenmaskine. Det giver dig kontrol over alt lige fra langsom omrøring til æltning og piskning.
Hastighed 1
Til langsom omrøring, sammenblanding, mosning og start af alle blandingsprocedurer. Bruges til at tilsætte mel og tørre ingredienser til dej samt til at tilsætte væsker til tørre ingredienser. Brug ikke hastighed 1 til at blande eller ælte gærdej.
OMRØRING
Hastighed 2
Til langsom blanding, mosning og hurtigere omrøring. Brug til at blande og ælte gærdej, tung dej og søde sager, starte mosning af kartofler eller andre grøntsager, blande fedtstof ind i mel og blande tynd eller stænkende dej (gå ikke over hastighed 2, når du ælter gærdej, da det kan skade blandingen).
LANGSOM BLANDING
Hastighed 4
Til blanding af halvtung dej, f.eks. til småkager. Brug til at blande sukker og fedtstof og til at tilsætte sukker til æggehvider til marengs. Medium hastighed til kageblandinger. Du kan også rive tilberedt kød med piskeriset.
BLANDING, PISKNING
Hastighed 6
Til mellemhurtig piskning (oppiskning) eller sammenpiskning. Bruges til at færdiggøre blanding af kagedej, doughnutdej og anden slags dej. Høj hastighed til kageblandinger.
PISKNING, OPPISKNING
Hastighed 8
Til piskning af fløde, æggehvider og kogt glasur.
HURTIG PISKNING, SAMMENPISKNING
Hastighed 10
Til piskning af små mængder fløde, æggehvider eller til færdigpiskning af kartoffelmos.
HURTIG PISKNING
Sådan rengør og vedligeholder du din maskine
Din køkkenmaskine vil være din trofaste ledsager i mange år fremover. Sørg for, at den holder sig i god stand med en enkel behandlingsrutine.
Vejledninger til brug
Vejledninger til vedligeholdelse
Vejledninger til fejlfinding
Opskrifter, du kan lave
Nyttige blogindlæg
Har du spørgsmål?
- Hvilken køkkenmaskine skal jeg vælge?
- Findes der en kogebog til køkkenmaskinen, og hvor kan jeg i så fald få den?
- Er der tips nogen tips til at blande, så man får de bedste resultater?
- Hvordan justerer du afstanden til skålen (køkkenmaskine med vippehoved)?
- Hvor længe skal jeg ælte og ved hvilken hastighed?










