Skip the navigation
Ofte stillede spørgsmål>Køkkenmaskiner>Køkkenmaskinens hoved kan ikke låses/låses op. Kan I hjælpe mig?
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Køkkenmaskinens hoved kan ikke låses/låses op. Kan I hjælpe mig?

Har du problemer med en køkkenmaskine med vippehoved? Hvis hovedet ikke kan låses eller låses op, kan du her se vores råd til fejlfinding ...

Køkkenmaskiner med vippehoved låses på plads med et låsegreb. Dette låser motorhovedet på plads, så det ikke bevæger sig op og ned under blanding.

Motorhovedet skal altid være låst, før du bruger køkkenmaskinen. Låsegreb

BEMÆRK:

  • Når låsegrebet skubbes over til låsepositionen, kan det være, at det ikke bevæger sig helt til højre.
  • Så længe låsegrebet er så langt over, som det kan komme, og hovedet ikke bevæger sig, når du forsøger at trække det op, er hovedet låst på plads.

Den låser ikke

Hvis piskeriset (fladpisker/piskeris/dejkrog) sidder for højt på en køkkenmaskine med vippehoved, kan det forhindre hovedet i at låse på plads. Låsemekanismen behøver ikke nødvendigvis at bevæge sig til enden for at låse hovedet på plads. Hvis hovedet løftes, vil sænkning af piskeriset næsten altid løse låsemekanismens problem.

Den vil ikke låse op

Hvis din køkkenmaskine ikke kan låses op, skal du kontakte vores kundeservice: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her (dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno