Start>Support> Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvorfor skaller mit piskeris med hvid belægning?

Nogle af vores piskeris (fladpiskere eller dejkroge) leveres med en hvid non-stick-nylonbelægning. Hvis din belægning skaller af, så tag et kig på vores gode råd ...

Belagte piskeris og dejkroge, der leveres sammen med KitchenAid-køkkenmaskiner, er designet med en praktisk non-stick-belægning. De er fremstillet af støbt aluminium og belagt med en polyesterpulverbelægning i fødevarekvalitet. Her er nogle gode råd til, hvordan du bruger dem:

Skaller siden af piskeriset?

Hvis piskeriset rammer siden af skålen for at frigøre ingredienser, kan det svække belægningen på piskeriset, så belægningen skaller af. Det er vigtigt at bruge en spatel til at fjerne ingredienser fra piskeriset.

Skaller bunder af fladpiskeren af?

Hvis bunden af din fladpisker skaller af, kan den være placeret for lavt og ramme bunden af skålen – hvilket betyder, at du skal justere køkkenmaskinen. Din KitchenAid-køkkenmaskine er justeret til optimal blanding fra fabrikkens side, men gennem tid og brug, kan det ændres, og den bør derfor justeres. Du kan nemt gøre dette selv ved at se vejledningen i de relaterede artikler.

Skaller toppen af piskeriset af?

Det er vigtigt at være forsigtig, når piskeriset monteres og afmonteres på akslen. Brug af overdreven kraft kan forårsage afskalning i dette område. Sørg for, at du finder og flugter med "nøglehullet" i bunden af piskeriset med hakket på piskerisets aksel, når den monteres, før den drejes på plads.

Tåler de belagte piskeris opvaskemaskine?

Ja, den hvide fladpisker og dejkrogen tåler opvaskemaskine.

Mit piskeris skaller allerede af

Hvis belægningen på din tilbehørsdel allerede skaller af, skal du kontakte vores kundeserviceteam for at få en ny tilbehørsdel: Send os en e-mail her ELLER Ring til os her (dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på det lokale sprog – åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.

Var denne artikel nyttig?
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.