Skip the navigation
Ofte stillede spørgsmål>Returnering af en ordre>Hvor hurtigt får jeg refunderet en returnering?
hero-banner-1600x470-faq
Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt får jeg refunderet en returnering?

Hvis du har returneret et produkt til KitchenAid, vil du gerne modtage din tilbagebetaling hurtigst muligt. Find ud af, hvor lang tid det tager at modtage betalingen, her...

Du vil gerne betales tilbage så hurtigt som muligt, og derfor forpligter vi os til at behandle refunderingen, inden for 14 dage fra den dato vi modtager pakken.

Hvad du får refunderet:

Du vil blive refunderet for alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsgebyrer (undtagen for yderligere gebyrer, der følger af dit valg af en anden leveringsmetode end den billigste standardleveringsmetode, vi tilbyder), straks og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtager din returnerede pakke.

Vi vil anvende den samme betalingsmetode for denne tilbagebetaling, som du brugte til din oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig. Du vil under ingen omstændigheder blive opkrævet gebyrer for din tilbagebetaling.

Forsinkelser i tilbagebetalingen

Vi kan nægte at refundere dine penge, indtil vi modtager den returnerede vare, eller indtil du kan bevise, at du har sendt den, alt efter hvad der sker først.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno