KitchenAid Artisan mixer

Værdsæt den gode kvalitet og det tidløse design af denne ikoniske mixer, som hjælper dig med at skabe lækre, uendelige sensationer med den rigtige hjemmelavede smag. Opdag de uendelige kulinariske muligheder med det valgfri tilbehør

FANTASTISK KVALITET

YDELSE OG KVALITET

Den originale, planetariske røresystem, hvor piskeriset drejes i en retning, mens det pisker og drejer i den anden retning, så ingredienserne konstant skubbes mod midten af skålen. 10 hastighedsindstillinger sikrer hurtig, grundig og præcis blanding. Motorhovedets direkte drev i sikrer, at ydelsen bruges direkte af tilbehøret. Mixeren er effektiv, pålidelig og slidstærk. Den store skål i rustfrit stål på 4,8 L håndterer både små og store mængder mad.

ALSIDIGHED

Da madlavning er en proces i flere stadier, er Artisan mixeren designet til at være det mest alsidige køkkenredskab. Et stort udvalg af valgfrit tilbehør kan tilsluttes helt enkelt. Med multikoblingsleddet kan du hakke kød, skære grøntsager, rulle og skære pasta, presse, hakke og blende ... Alt dette og meget mere med kun et apparat!

EN PALET, SOM PASSER PERFEKT TIL DIT KØKKEN

KOMBINÉR STYRKE MED ET UDVALG AF STANDARDTILBEHØR

Mixeren er robust og stabil og pisker, blander, ælter og mixer køkkenets mest tidskrævende og tunge opgaver, nemt og elegant. Uendelige kulinariske muligheder med valgfrit tilbehør.

FÅ PROFESSIONELLE OPSKRIFTER OG MADLAVNINGSRÅD FRA EKSPERTERNE

Hvis du brænder for at lave mad, så er denne unikke opskriftsbog fra KitchenAid og app'en til iPhone, iPad og iPad Touch lige noget for dig. Lad os lave noget særligt sammen.

Opskriftsbog

Hent opskriftsbog

Opskriftsbog-app

Download opskriftsbog-app

Service & support

Artisan mixer

Opdag historien

 • 1919

  H5

  Herbert Johnston, en ingeniør fra Ohio, USA, opfandt en mirakuløs maskine, som skulle komme til at revolutionere livet for madlavningseksperter og gourmeter: Det første elektriske piskeris, "H5". Da det blev testet, opfandt konen til en af virksomhedens direktører varemærkets navn uden at vide det, da hun forklarede: "Jeg er ligeglad med, hvad I kalder den – det er den bedste køkkenhjælp (kitchen aid), jeg nogensinde har prøvet." Mærket, KitchenAid, blev født.

  H5
 • 1936

  Egmont Arens

  Herbert Johnston ansætter Egmont Arens til at tegne nye modeller, og han vinder priser for enestående design.

  Egmont Arens
 • 1955

  K-model

  USA faldt for K-modellen, som blev produceret for første gang i fire spændende farver.

  K-model
 • 2009

  90 års jubilæum

  KitchenAid fejrer sit 90 års jubilæum med lanceringen af en særlig farve, metallic rød.

  90 års jubilæum
 • 2015

  H5

  Mærket har fortsat med at opfinde og forbedre innovative løsninger til kokke og gourmeter.

  H5
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.