Minihakker: Dit vigtigste værktøj

En elektrisk minihakker er utrolig praktisk i køkkenet. Den passer perfekt til køkkenbordet og til at hjælpe med besværlige hverdagsopgaver, f.eks. at hakke løg (så dine øjne ikke løber i vand) og meget mere. Du kan hakke og blande grøntsager, frugt, nødder, urter, lave saucer, dip, puréer, dressinger – uanset hvad dit næste måltid skal være.

Har du travlt? Skru op for hastigheden

Det kan være hårdt at hakke (især når det drejer sig om løg). Når du hakker flere ingredienser til en ret eller opskrift, bliver tilberedningstiden hurtigt længere.

Minihakkerne fra vores udvalg af processorer hjælper dig med at bearbejde, skære og blande forskellige fødevarer på få sekunder. Pulseringsfunktionen opfylder alle dine beohov, og knappen inden i låget på vores modeller sikrer, at du ikke tænder for den ved et uheld, før låget sidder på. En fantastisk sikkerhedsfunktion.  

Cutting and Mixing Together with Food Chopper

Hvilken farve skal din minihakker have?

Bare fordi den er praktisk, betyder det ikke, at den ikke kan se godt ud. Vælg din model i en farve, der giver dit køkken et lille pift. Fra klassisk sort eller smart sølv til dristig rød eller elegant hvid – du kan altid finde én, der får smilet frem.

Red food chopper with red fruits

Tips til at vælge

Find den rette model til dig

MINIHAKKER 830ML 5KFC3516 MINIHAKKER 1,19L 5KFC0516 Ledningsfri Minihakker 1,19L 5KFCB519
kr 999,00 kr 1.099,00 kr 1.299,00
KØB NU KØB NU KØB NU
Kapacitet 830 ml 1.19L 1.19L
Hastigheder 2 + pulsering 2 + pulsering 2 + pulsering
Med ledning? ledning ledning ledningsfri
Universalkniv Ja Ja Ja
Pisketilbehørsdel Nej Ja Ja
Dryppebeholder i låget Ja Ja Ja

Mini-foodprocessoren er en stor hjælp

Den er muligvis lille, men minihakkeren sparer dig både tid og besvær. Hvis du er fast besluttet på at spise mere sundt, være mere kreativ med din madlavning derhjemme eller skære ned på forberedelsestiden, vil du elske at bruge den! Se, hvad du kan gøre med denne lille sag...

Nem one-touch betjening

Med enkel one touch-pulseringsfunktionen kan du få den konsistens, du skal bruge. Blend tartar og rouilles. Eller prøv en skarp salsa eller krydret hummus.

Tilsæt flydende ingredienser

Tilsæt olie eller andre væsker i dryppebeholderen. De vil gradvist dryppe i, mens du arbejder. Du kan klare alle opskrifter på et øjeblik og sætte dem i køleskabet bagefter.

Kompakt ryddelighed

Den har en perfekt størrelse, så den kan sagtens stå fremme uden at optage for meget plads. Hvis den skal på plads i skabet, har den en ledning, der kan vikles rundt om soklen. Lille, pæn, let at transportere og praktisk.

Minihakker med stor kapacitet 1,19 l

Vælg en lidt større minihakker, hvis du tilbereder mad til mere end 2 personer. Denne processor er rummelig og robust og har 40 % større kapacitet end minihakkeren.

Hak, purér, pisk, rør

Du kan hakke, blande og purere frugt, grøntsager, nødder, urter, hakke hvidløg, hakke kød eller lave brødkrummer. Derefter kan du udskifte knivbladet for at piske og røre æg, dej og lave flødeskum på 30 sekunder.

Lækre saucer og dressinger

Lav skønne dressinger og saucer med en dryppebeholder, der drypper flydende ingredienser i gradvist. Hældetuden og håndtaget på arbejdsskålen gør servering nemt.

Nem at rengøre

Skålen og universalknivbladet tåler opvaskemaskine, og hvis du vil holde styr på tingene, er det helt perfekt, at alt passer i skålen.

Oplev friheden med den ledningsfri minihakker

Al den kraft, du forventer, uden ledning. Den ledningsfri minihakker giver dig fuld frihed til nemt at blande, hakke, purere og piske – hvor som helst, hvad som helst og på alle måder.

Pænt og smart design

Uden en ledning og med praktisk opbevaring af tilbehør i skålen kan alt passe sammen og opbevares i dit køkken. Den tåler endda opvaskemaskine – fordi vi ved, at rengøring ikke ligefrem er sjovt.

Kraftfuld og alsidig

Du kan ikke kun hakke, blande og purere, du kan også piske, emulgere og røre ingredienser sammen med det medfølgende pisketilbehør. Du skal blot sætte det i arbejdsskålen for at piske æg eller flødeskum. Chokolademousse eller flødekage? Intet problem.

Al den kraft, du forventer

Det genopladelige litium-ion-batteri giver dig optimal driftstid og ydeevne, og det oplades helt på blot 2 timer. Har du travlt? Du behøver ikke vente, til den er fuldt opladet hver gang. Med en opladning på 10 minutter kan du hakke op til 11 løg (90-110 gram).

Veganer, kødspiser eller vegetar?

Uanset hvad du har af kostbehov, er der masser af fødevarer, du kan bearbejde i en elektrisk minihakker. Når du har brug for friske urter til en opskrift, kan du hakke persille, purløg og hvidløg. Lav rasp med et tryk på en knap, eller hak råt kød.

Du kan endda lave hele retter. Når du har lyst til en salat med masser af grøntsager eller en suppe til frokost, kan du finde foodprocessoren frem. Kast dig ud i hjemmelavet pesto (det dufter forbløffende) eller en god omgang hummus. Bagefter kan du forkæle dig selv med en cremet dessert med pisketilbehøret.

Food Processor and Chopper Recipe

Foodprocessorer vs. minihakkere

En minihakker er en kompakt og praktisk foodprocessor. Den giver dig ikke lige så omfattende muligheder eller præcise resultater som en større og mere sofistikeret model, når du f.eks. snitter, hakker eller laver juliennestrimler. Den nedsætter dog forberedelsestiden på den daglige hakning og snitning og har den ekstra fordel, at den er utroligt nem at bruge og rengøre.

Food Processors vs. Food Choppers

Køkkenknive til de små opgaver

Minihakkeren er det alsidige valg, fordi den klarer arbejdet for mange forskellige knive i køkkenet. Den kan hakke, grovhakke og snitte for dig med hakkeindstillingen. Skift til pureringsindstillingen for at emulgere og lave saucer, supper eller mere ensartede konsistenser.

Du lærer hurtigt din elektriske foodprocessor at kende, når du opdager, hvilken indstilling, der passer til den konsistens, du vil have. Det er sjovt at eksperimentere – og smage på resultaterne.

Chopped Carrots in Food Chopper

Det mægtige knivblad i rustfrit stål

Universalknivene i vores processorer er fremstillet af rustfrit stål, fordi det er stærkt og holdbart. Rustfrit stål er en kriger: Robust og modstandsdygtigt over for korrosion, pletter og ridser. Derfor holder køkkenprodukter fremstillet i rustfrit stål længere, og de klarer daglig brug og opvask. De har længere levetid, så du kan bruge dine værktøjer i årevis.

Food chopper steel blade

Fløjlsblød babymad på få sekunder

Leder du efter den bedste måde at lave babymad på derhjemme? Du kan lave alle mulige nærende, lækre og bløde puréer med frugt og grøntsager til dit barn i din KitchenAid-minihakker. Indstil hastigheden til PURER, og så er du i gang. Lav velsmagende blandinger af kogte frugter og grøntsager.

Du skal bare sørge for at skære dem i stykker på ca. 2,5 cm, så tager det blot få sekunder at få de resultater, du skal bruge. Du kontrollerer konsistensen ved at tilsætte lidt væske – uanset om det er vand, babymælk, bouillon eller endda urtete, som f.eks. kamille. Giv din baby mad, og nyd smilene imens.

Baby with a spoon in a chair

Tip: Purer som en restaurant med flere stjerner

Hvorfor skal puré kun være til babyer? Lav en smuk og delikat blanding, f.eks. en asparges-, blomkåls- eller gulerodspuré med spidskommen som tilbehør eller pynt.

En KitchenAid-minihakker har en kraftfuld motor og skarpe knivblade i rustfrit stål for at opnå en cremet konsistens. Dine puréer med frugt og grøntsager vil være nærende, løfte måltidet og se professionelle ud.

Velvet carrot purée

En stor hjælp på et lille sted

Minihakkeren, minihakkeren på 1,19 l og den ledningsfri minihakker er designet, så de kan bruges til mange formål. Brug dem til en lang række opskrifter og opgaver - lige fra piskning af chokoladedessert til hakning af tomater, brødkrummer eller blanding af guacamole. Og så er de også nemme at bruge og stille til side med deres hældetude og behagelige håndtag. Du vil føle dig produktiv og klar til hvad som helst.

Avocado and lime preparation

Forsøg dig med en ny smag

Lav nærende og friske saucer fra bunden derhjemme med din KitchenAid-minihakker. Du kan marinere, sippe, bage, dryppe eller bare slikke! Men vi advarer dig: Når du først er begyndt, vil du ikke kunne holde op med at eksperimentere.

  • Græsk tzatziki
  • Nem pesto
  • Chimichurri
  • Barbecuesauce
  • Hollandaise
  • Krydret æblesauce
  • Silkeagtig chokolade

 

Green pesto sauce with parmesan cheese
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.