SUND MED DET NYE SPIRALIZER TILBEHØR

Uanset om du søger nye måder at spise sundere, eller friske idéer til at udforske din kreativitet i køkkenet, vil det nye spiralizer tilbehør blive dit yndlingsredskab i køkkenet. KitchenAids spiralizer har 9 kombinationer til udskæring i spiraler, snitte, skrælle og udkerne, og er udformet i solidt metal.

VÆR KREATIV MED FRUGT OG GRØNTSAGER!

Med dette nye tilbehør kan du fremstille kreative salater med frugt og grøntsager. Øget indtagelse af frugt og grøntsager er nøglen til et godt helbred. Men det kan være udfordrende at finde nye, interessante måder at tilberede frugt og grøntsager på.
Påsæt den nye spiralizer på KitchenAid mixeren, og oplev imponerende funktioner, som skræller, udkerner og snitter dit valg af frugt eller grøntsager.

BLIV INSPIRERET AF DE FIRE HURTIGSKIFT-KNIVBLADE!

KitchenAid spiralizeren har fire hurtigskift-knivblade samt en valgfri skrællekniv til sunde versioner af klassiske opskrifter, og slip dit kulinariske potentiale fri.

Det fine spiraliser-knivblad laver tynde strimler af frugt og grøntsager (4 mm x 4 mm), som ligner spaghetti.

Det mellemfine spiralizer-knivblad skærer frugt og grøntsager i tykkere strimler på 4 mm x 6 mm, hurtig tilsætning af kartofler og courgette til gryderetter og supper.

Spiralizer-knivbladet med en udkerner på 23 mm er perfekt til strimler på 4 mm. Dette knivblad er perfekt til courgette og rødbede

– Skrællekniven skræller nemt og automatisk, brugt alene eller sammen med et af knivbladene.


top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.